duminică, 13 martie 2016

Optimismul, arma secreta in obtinerea locului de munca

Arma secreta in obtinerea unui loc de munca este optimismul, intrucat nu toti muncitorii reusesc sa faca salturi memorbile in cariera, multi muncitori fiind in cautare de locuri de munca.

Drept dovada a acestui fenomen, sunt muncitorii care au reusit sa se angajeze la locul de munca dorit, datorita unei stari de spirit potrivite, si nu doar datorita experientei sau a pregatirii profesionale.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca, trebuie sa constientizeze aptitudinile pe care le detin, sa fie realisti in momentul in care depun un CV, indicat fiind sa se orienteze doar spre locurile de munca ce sunt compatibile cu experienta profesionala si pregatirea anterioara.

In acest sens, puteti apela la serviciile unui consilier JobsAlert ce poate oferi informatii utile pentru muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate, locuri de munca in Romania sau doresc sa participe la diferite cursuri de specializare si formare profesionala.

“In doar opt luni de cand am devenit activi pe aceasta piata, mii de oameni si-au gasit de lucru, majoritatea in strainatate, apeland la noi. Avem 10.000 de vizitatori zilnici ai site-ului nostru, iar luna trecuta, am inregistrat doua milioane de pagini deschise.”

Aceste cuvinte ii apartin lui Bogdan Popa, unul dintre fondatorii platformei de recrutare JobsAlert.ro, intr-un interviu acordat pentru ZiaruldeBacau.ro, cu ocazia participarii la prima editie a Targului de Cariere, in Bacau, in luna aprilie a acestui an.

Acest eveniment face parte din cea mai mare retea din Romania si Republica Moldova ce are drept scop intrunirea a sute de angajatori, care ofera miilor de candidati, locuri de munca in diferite domenii de munca.


Platforma JobsAlert.ro este dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani si ofera consultanta gratuita.
Iata ultimele locuri de munca in Grecia:

Se cauta: personal pentru hoteluri, gradinari, responsabili de piscina, receptioneri, brutari, ospatari si ospatarite, barmani, bellboys.



Hotel de 3* din grecia angajeaza personal in Grecia la @jobsalertro.
http://www.jobsalert.ro/locuri-de-munca/job/5404/grecia/strainatate/hotel-de-3-din-grecia-angajeaza-personal

Cuplu pentru o brutarie-patiserie din grecia in Grecia la @jobsalertro.
http://www.jobsalert.ro/locuri-de-munca/job/5403/grecia/strainatate/cuplu-pentru-o-brutarie-patiserie-din-grecia

Personal pentru un hotel de 5* in Grecia la @jobsalertro.
http://www.jobsalert.ro/locuri-de-munca/job/5402/grecia/strainatate/personal-pentru-un-hotel-de-5

Selectam personal horeca pentru Grecia in Grecia la @jobsalertro.
http://www.jobsalert.ro/locuri-de-munca/job/5401/grecia/strainatate/selectam-personal-horeca-pentru-grecia

Posturi vacante pentru turism in insula creta in Grecia la @jobsalertro.
http://www.jobsalert.ro/locuri-de-munca/job/5400/grecia/strainatate/posturi-vacante-pentru-turism-in-insula-creta