joi, 21 februarie 2013

Romanii fara experienta pot lucra in strainatate in vanzari

Romanii fara experienta pot lucra in strainatate in vanzari

Locuri de munca in vanzari in strainatate pentru lucratorii romani necalificati

Majoritatea romanilor sunt atrasi de salariile din strainate, dar si de conditiile de trai, care sunt la un nivel mult mai ridicat decat cel din tara natala. Nu toti avem experienta profesionala, si din acest motiv ne trebuie ceva timp in alegerea domeniului in care sa profesam in afara tarii.

Domeniul vanzarilor este accesibil romanilor incepatori. Aceasta informatie este sustinuta de Jobs Alert Romania, care promoveaza pe piata muncii ofertele angajatorilor din Germania, Anglia, Scotia si Irlanda. In cadrul locului de munca, se solicita vanzarea de produse cosmetice sau produse de ingrijire a parului.

Locurile de munca sunt pentru postul de “consultant vanzari”, in spatii comerciale din cele mai mari mall-uri. Pachetul salarial este cuprins intre 1000 si 2500 de euro, la care se adauga un comision de 20-30% din vanzarile zilnice.

Aplicantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 27 de ani. Angajatorii britanici solicita cunostinte de limba engleza la nivel mediu, si faciliteaza demersurile pentru angajati care dupa un an pot aplica pentru obtinerea Yellow Card – UK. Cunostintele de limba engleza sunt solicitate si de angajatorii din Germania, precum si cunoasterea limbii germane la nivel mediu.

Munca in domeniul vanzarilor poate fi considerata profitabila datorita avantajelor financiare oferite. Este cunoscut faptul ca veniturile sunt in stransa legatura cu timpul acordat acestei activitati, nu ai timp sa te plictisesti, iar ofertele de locuri de munca sunt mereu pe piata.

Platforma www.JobsAlert.ro va pune la dispozitie oferte de locuri de munca in strainatate in vanzari dar si in alte domenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu