vineri, 1 februarie 2013

Ce avantaje aduc locurile de munca pe vasele de croaziera

Ce avantaje aduc locurile de munca pe vasele de croaziera

Locurile de munca pe vase de croaziera sunt dintre cele mai interesant propuneri de pe piata de munca

Sa lucreze pe un vas de croaziera este o sansa de care se pot bucura si romanii. Se pare ca in ultimii ani sunt din ce in ce mai multe oferte de locuri de munca pe piata muncii, acestea fiind de ordinul miilor. Angajatorii sunt din ce in ce mai interesati de forta de munca europeana in defavoarea asiaticilor.

Odata cu sansa de a vizita tot felul de locatii care in mod normal nu ne sunt accesibile, acest loc de munca pe langa salarul binemeritat aduce masa, cazarea si asigurarea medicala. Cele mai multe posturi sunt pentru bucatari, ospatari, asistenti medicali, instructori aerobic si personal pentru curatenie si menaj. In general salariile sunt standard si sunt cuprinse intre 1500 si 2000 de dolari pe luna, la care se mai adauga si bacsisurile. In functie de angajator salarul lunar poate ajunge pana la 2500 de euro.

Nu toate locurile de munca au ca optiune obligatorie studiile superioare sau experienta. Este vorba despre posturile de ospatari sau personalul pentru curatenie. Angajatorii solicita candidatului sa fie absolvent de studii medii, sa cunoasca bine limba engleza si sa aiba varsta da pana la 35 de ani.

In principiu contractele de munca se incheie pe perioade de timp determinate, pentru 6 luni sau chiar 8 luni, avand perioade de vacanta de pana la doua luni intre doua contracte. Vacantele nu sunt salarizate.

Finalizarea angajarii presupune si realizarea unor costuri care difera de la caz la caz si pot fi suportate fie de angajator, fie de candidat. De obicei costurile se refera la testarea profesionala, testarea limbii engleze, consultatia medicala, obtinere vizei, biletul de avion si serviciile de imbarcare. Costurile sunt cuprinse intre 150 si 1100 de euro.

Puteti gasi locuri de munca pe vase de croaziera pe JobsAlert.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu