miercuri, 20 februarie 2013

Anglia prefera soferii romani de taxi

Anglia prefera soferii romani de taxi


Sofer de taxi in Anglia

Criza financiara a determinat multi romani sa se reorienteze in piata muncii. In cautarea unui salar mai mare au plecat in Anglia pe postul de sofer de taxi.

Se pare ca aceasta meserie nu prezinta interes pentru britanici iar cei care o practica sunt putini la numar. Asta a reprezentat o sansa pentru soferii romani care s-au angajat la companiile de taxi britanice.

Angajatorii englezi au solicitat romanilor sa aiba permisul de conducere de cel putin 2-3 ani, sa aiba vederea buna si sa nu aiba cazier.

Majoritatea ofertelor de munca pentru soferii romani este pentru taxiurile din categoria “low cost” si anume “private hire”. Cerintele clientilor sunt onorate doar daca acestia lanseaza o comanda catre un operator. In functie de zona dar si de volumul comenzilor onorate, un sofer de taxi trebuie sa achite o taxa saptamanala care poate fi de 50 pana la 150 de lire.

Pentru locuri de munca in Anglia va invitam pe JobsAlert.ro, platforma de recrutare pe care veti gasi cateva mii de locuri de munca in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu