vineri, 2 noiembrie 2012

Locuri de munca in Portugalia

Pe Jobs Alert Romania puteti gasi si locuri de munca in Portugalia.

Economia Portugaliei nu este dintre cele mai puternice din Europa, asa se explica in buna masura si salariile relativ mici din aceasta tara.

Salariul minim garantat prin lege in Portugalia este de 485 de euro pe luna.

Salariul mediu net in Portugalia este de 777 de euro pe luna.

Aceste cifre sunt mai ridicate decat in Romania, insa nu la nivelul salariilr din Marea Britanie, Germania sau Franta.

Cu toate aceste, va recomandam sa considerati si urmatorul aspect: costul traiului in Portugalia este cu mult mai scazut decat in tarile puternice ale Europei. Astfel, cu mai putin bani, puteti avea conditii de trai mai bune. Practic, un salariu de 1,000 - 1,500 de euro pe luna va situeaza printre cei care castiga bine in aceasta tara.

Desigur daca scopul pentru care ati plecat la munca in strainatate este in primul rand de a pune deoparte bani, probabil Portugalia nu este locul cel mai potrivit.

Exista meserii care sunt bine platite peste tot, cele care necesita un nivel ridicat de pregatire, de felul doctorilor, sau pur si simplu meserii care produc bani, de tipul dansatoare de cabaret.

Pe JobsAlert.ro avem in acest moment o astfel de oferta unde salariul oferit de agentie este de pana la 3,000 de euro pe luna: Trupa dansatoare cabaret in Portugalia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu