marți, 6 noiembrie 2012

Cat pot castiga avand un loc de munca de sofer in Anglia

Pe www.jobsalert.ro puteti gasi foarte multe locuri de munca in Anglia ca sofer, cele mai multe dintre aceste necesita calificari si licente specifice, dintre care unele pot fi echivalate cu calificari similare din Romania.

Va intrebati poate cat puteti castiga daca gasiti un loc de munca in Anglia ca sofer? Vom incerca sa cercetam salariile de sofer in Anglia si vom lua ca exemplu cateva meserii pentru a va da o idee despre salariile de sofer in Anglia.

Sofer de taxi in Anglia
Salariul unui sofer de taxi in Anglia difera foarte mult de "unde" anume? Un sofer de taxi in Londra va castiga in jurul a 40,000 de lire pe an, unde un sofer de taxi intr-un oras de provincie putin populat sau putin vizitat va castiga in jurul a 10,000 de lire. Deci salariul unui sofer de taxi in Anglia poate fi intre 10 si 40 de mii de lire. Pe site-ul wwww.jobsalert.ro puteti gasi locuri de munca in Anglia ca sofer de taxi.

Sofer de tir in Anglia (si sofer de tir cu remorca in Anglia)
Daca va ganditi la un loc de munca in Anglia ca sofer de tir, va putem spune ca salariul este intre 16,000 si 30,000 de lire pe an.

Sofer de furgoneta/camioneta/duba (van) in Anglia
Foarte multe companii angajeaza soferi de camioneta in Anglia pentru activitati de livrare a produselor (diverse). Salariile sunt putin mai mici iar munca este putin mai solicitanta. Salariul unui sofer de van in Anglia este intre 14 si 25 de mii de lire pe an.

Sofer de (moto-)stivuitor (forklift) in Anglia
Nu lipsesc locurile de munca in Anglia ca sofer de (moto)-stivuitor, salariile sunt insa putin mai modeste: intre 12,000 si 24,000 de lire pe an (aproximativ).

Salariile pentru toate aceste locuri de munca in Anglia ca sofer pot varia substantial in functie de experienta dumneavoastra. Cei cu o experienta mai bogata au o sansa mai mare de a fi angajati si probabil de a avea un salariu mai mare. Trebuie insa avut in vedere ca in general angajatorii britanci doresc sa plateasca mai putin muncitorii straini decat pe cei britanici si au tendinta de a considera mai curand vechimea in cadrul firmei lor sau in Marea Britanie decat "in general".

Pentru locuri de munca in Anglia ca sofer va sugeram www.jobsalert.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu